Pisici Devon Rex – informații despre această rasă

Aspect general: Devon Rex este o rasă cu aspect unic, ochii mari, botul scurt, pomeții pronunțați și urechile imense așezate pe lateralul capului.

Ochi: Orice culoare de ochi este acceptată deși în varietatea Colour-Point ochii sunt obligatoriu albaștri iar în Minks sunt albaștri verzui (aqua).

Blana: Devonul prezintă o gama variată de culori și lungimi de blană, de la onduleuri de lungimi inegale ce creează aspect vălurit până la cârlionți foarte scurți și aspect uniform.

Personalitate: Devonul adoră joaca, dar se bucură la fel de mult să stea confortabil în poala stăpânului. Această rasă, mai presus de toate, adoră oamenii.

Informații despre rasa de pisici Devon Rex

Pisica Devon Rex este o rasă de pisici originară din Anglia. Aceasta este o pisică de talie mică sau mijlocie, cu un corp subțire și musculos, și o blană moale și ondulată. Pisicile Devon Rex au un cap rotund și ochi rotunzi, de obicei de culoare auriu sau verde. Sunt cunoscute pentru personalitatea lor jucăușă și energetică, și pentru că sunt foarte inteligente și ușor de antrenat.

Rasa Devon Rex este o rasă de pisici originară din Devon, Marea Britanie. Sunt cunoscute pentru blana lor scurtă, ondulată, care le dă un aspect moale și pufos. De asemenea, sunt recunoscute pentru trăsăturile lor pisicești și pentru personalitatea lor energică și jucăușă. Sunt o rasă de pisici foarte inteligente și pot fi antrenate să facă diverse trucuri. Devon Rex sunt de obicei pisici foarte iubitoare și pot deveni foarte apropiate de familiile lor. Sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc o pisică devotată și plină de viață în casa lor.

Pisica Devon Rex este cunoscută pentru blana sa scurtă și ondulată, care este foarte fină și moale la atingere. Ei au pielea subțire și sensibilă, astfel încât trebuie îngrijiți cu atenție și ușor. Blana lor poate avea o varietate de culori și patters, inclusiv solid, tabby, marmorat și piele-de-păun.

Personalitatea acestei rase de pisici

În ceea ce privește personalitatea, Devon Rex sunt pisici jucăușe și energice care iubesc să se joace și să exploreze. Sunt foarte inteligente și pot fi antrenate să facă diverse trucuri, cum ar fi să meargă pe două picioare sau să dea mâna. De asemenea, sunt pisici foarte iubitoare și pot deveni foarte apropiate de familiile lor. Sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc o pisică devotată și plină de viață în casa lor.

Este important să îngrijiți blana lor scurtă prin pieptănat regulat pentru a îndepărta părul moale care se desprinde. De asemenea, ar trebui să le oferiți o dietă sănătoasă și echilibrată și să le asigurați accesul la apă proaspătă în permanență. Asigurându-vă că Devon Rex-ul dvs. primește îngrijirea adecvată, veți avea o pisică sănătoasă și fericită în casă pentru mulți ani de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *